Grønt flagg

      Kommentarer er skrudd av for Grønt flagg

Vi ble grønt flagg-skole i 2007, og har siden da hatt fokus på miljø. Kildesortering, strømsparing, sunn mat, bruk av naturen i rundt oss, gjenbruk og  estetikk er noen av temaene vi har hatt. I år har vi  fokus på  friluftsliv.

Mål for 2015-2016:

Ved skolen er det fine muligheter for å ha undervisning ute. Vi kan gå både til fjæra og til innsjøer, skog, utmark og fjell. Friluftsliv gir god helse, glade elever, et godt innblikk i hva naturen har å by på, samt kunnskap om lokalhistorie og nærmiljø. Området har et meget godt nærmiljøkart, til bruk i orientering.
Delmål:
• Lage mat/ turmat utendørs
• Besøke nærområder vi sjelden har vært på
• Kunnskap om: lage bål, allemannsretten, sporløs ferdsel i naturen
• Lære navn på innsjøer og fjell i geografisk nærhet til skolen
• Bli kjent med lokale turistattraksjoner