Julefesten 2009

      Kommentarer er skrudd av for Julefesten 2009

Lørdag 19.desember var det klart for julefest på Hamnvåg Montessoriskole.

Det har blitt en fin tradisjon med julefest på skolen vår, og dette er noe både store og små på skolen, samt familie og andre i bygda, setter pris på.            Etter et par intense uker med jobbing og øving, var det  klart for årets juleforestilling. For det skal en del forberedelser til! Vi har vel etter hvert fått visse forventninger å leve opp til, ikke minst fra oss selv, og årets prestasjon føyde seg forhåpentligvis inn i rekka av flotte opptredener. Ungene var kjempeflinke, kulissene og scenen var fornyet, og foreldrene gjorde som alltid en kjempejobb med arrangementet. Skuespillet het «Jakten på jula», og var skrevet av Monika 🙂

etter en dum drøm, må søstrene ut for å lete etter jula...

Etter en dum drøm, må søstrene ut for å lete etter jula - den ekte, med halleluja...

 

Line og Kari får et magisk skrin av feen

Line og Kari får et magisk skrin av feen

IMG_3829Barna mener at jula handler om å leke i snøen…IMG_3840Ekspeditriser og ivrig kjøpesentereier prøver å overbevise om at shopping er viktigst i jula…IMG_3846skal det bli ordentlig jul, må det nisser til! – men er det det viktigste..?IMG_3849To lystige mus hevder at ekte jul, ja, det er å være snill, det!IMG_3852Gurine prøvde også å være ekstra snill i julaIMG_3857For kokkene Slurp og Klissklass var selvfølgelig maten det viktigste med jula……IMG_3858mens kransekaka, bløtkaka og grisehodet syntes det ble vel mye matprat før jul…IMG_3860Pepperkaka ville helst ikke bli spist!IMG_3868Til slutt kunne endelig gjetergutten fortelle hva jula egentlig handler om

 

IMG_3870 

Skolekoret sang, og klassene hadde  i tillegg musikalske innslag. "Bjelleklang"

"I en natt"
«I en natt»
Dyktige musikere!
Dyktige musikere!
"Mary's Boy Child"
«Mary’s Boy Child»

IMG_3805

Det er liten tvil om at de fleste trives med å stå på scenen og vise det de har øvd på! I tillegg hadde barnehagen  et sjarmerende og artig innslag, med powerpoint-presentasjon av selvdiktet eventyr.