Ny svømmedag

      Kommentarer er skrudd av for Ny svømmedag

Polarbadet har endret på timeplanen sin, og det har skapt problemer for svømminga vår. Siden Målselv kommune er medeier i Polarbadet, har målselvskolene fortrinnsrett til bruken av badet, og dermed er svømmetirsdagene våre blitt helt fullbooket. Etter iherdig innsats fra rektor, og litt smidighet fra Polarbadet, har vi klart å få innpass på mandagene istedet. De fire svømmingene vi har nå i vinter blir dermed flyttet til mandag. For å gjøre det enkelt med timeplanen, bytter vi mandags- og tirsdagsplanen, slik at bl.a musikk- og gymtimene flyttes til tirsdag disse ukene. Svømminga er også blitt fremskyndet til klokka 10.00, slik at vi er ferdig 12.00. Det blir dermed litt undervisning på slutten av dagen, så det vil ikke være anledning til å hoppe av bussen på heimveien for de som har brukt å gjøre det.

planter_og_laguneOversikt over svømmedager:

Mandag 11. januar
Mandag 25. januar
Mandag 8. februar
Mandag 22. februar