Nyhetsbrev

      Kommentarer er skrudd av for Nyhetsbrev

Fremtiden er over oss, og vi må følge med i utviklingen. Skolen har opprettet egen Facebook-side, og du kan bli tilhenger ved å klikke på koblingen helt nederst til venstre på denne siden. Ved siden av denne knappen er det en annen merket med RSS. Den er helt super hvis du ønsker å få alle nyheter på denne siden tilsendt til deg. Når du trykker på knappen, vil du få tilbud om å abonnere på denne feeden. Abonnementet er gratis, og gjør at nye innlegg kommer tilsendt til den tjenesten du velger. Dette kan f.eks være til epostleseren eller nettleseren din, men det beste er hvis du har Windows Vista eller Windows 7, der du få nyhetene rett på sidemenyen på skrivebordet ditt. Hvis sidemenyen er aktivert, høyreklikker du bare på skrivebordet og velger miniprogrammer. Der finner du et program kalt Feed-overskrifter, som kan trekkes bort på sidemenyen og slippes der.