Vi er med i kampen mot matkasting !

      Kommentarer er skrudd av for Vi er med i kampen mot matkasting !

Vi har i mars deltatt i prosjektet «Kampen mot matkasting», en nordisk konkurranse som har satt fokuset på de enorme matmengdene som kastes.   Vi har i denne perioden arbeidet med å holde maten vekk fra søppelbøtta og dermed unngå matsvinn… Etter at vi meldte oss på, fikk vi besøk av initiativtakerne fra Foreningen norden i skolen, som tok turen helt fra Danmark, og gjennomførte et flott undervisningsopplegg med elevene.  Elevene var veldig engasjerte, og i løpet av en skoleuke veide vi alt av matrester som ble kastet etter lunsjmåltidene. Dette registrerte vi på sidene til «Kampen mod madspild», og ble dermed med i trekninga av pengepremie på 5000 danske kroner. 6.april blir det offentliggjort hvem som vinner – èn skole fra hvert av de nordiske landene, så nå venter vi i spenning!kampen mot matkasting2 004 kampen mot matkasting2 007kampen mot matkasting 008